לןגן

פשטידת כרובית וירקות עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 02/12/2016 | 00:09
פשטידת כרובית וירקות עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של בקי & אורלי

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תערובת ביצים ותיבול עם

אופן הכנה

  1. הכנה בעזרת המולטי קוקר של איז קוק:

  2. חולטים ביחד במים חמים את תפוחי האדמה, הגזר והכרובית עד לריכוך.

  3. מוציאים, מצננים ומסננים טוב מנוזלים.

  4. את תפוחי האדמה, הגזר והכרובית החלוטים מועכים במזלג מעיכה קלה ומעברים לקערת ערבוב ומערבבים ביחד.

  5. מוסיפים לאותה קערה את הבצל, והפטרוזיליה ומערבבים ביחד, מוסיפים את תערובת הביצים והתיבול ומערבבים טוב ביחד לאחידות טועמים טיפה ומתקנים תיבול.

  6. מברישים עם מברשת את קערת המכשיר עם 2 כפות שמן את קערת המולטי-קוקר.

  7. מכניסים את תערובת הפשטידה לקערה הפנימית, ובעזרת גב של כף משטחים את התערובת ומיישרים את התערובת לגובה ופריסה אחידה בקערת הפנימית.

  8. בוחרים את תוכנית ה-Bake ומכוונים למשך זמן של 50 דקות, לוחצים על לחצן ה-Start לחיצה ארוכה וסוגרים את מכסה המולטי-קוקר.

  9. אחרי 50 דקות הסתיימה התוכנית והפשטידה שלנו מוכנה. פותחים את מכסה הסיר בזהירות.

  10. מוציאים את הפשטידה בזהירות על צלחת הגשה, פורסים ומגישים באהבה ובכיף.

  11. מגישים באהבה ובכיף.

  12. בתאבון!

  13. אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.

  14. כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות

  15. תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.

  16. לפרטים ושאלות 6182*