לןגן

לחם דגנים עם אגוזי פקאן, זירעונים... עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 01/12/2016 | 23:58
לחם דגנים עם אגוזי פקאן, זירעונים... עם איזי קוק

תקציר המתכון: התמכון של ליאת קאדר!!!

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:

  2. מערבבים מים פושרים לפי הצורך, עד ליצירת בצק נעים ולא דביק.עד ליצירת בצק נעים ולא דביק.

  3. לעבד היטב .

  4. אני שימנתי את הקערה הפנימית של האיזי קוק במעט שמן , ציפיתי את כדור הבצק בזירעונים והנחתי בסיר.

  5. שלב ראשון תפיחה 35 מעלות ל50 דקות. (בוחרים תוכנית 'Bread' שבה ניתן לתכנת הכול מראש.

  6. שלב שני של התוכנית לאפות 155 מעלות כ50 דקות, 35 דקות עד להשחמה, ואז להפוך כ-15 דקות לפני סיום התוכנית השחמת הצד השני.

  7. לצנן ולפרוס.

  8. אני אפילו לא הספקתי לקרר ופרסתי חם.

  9. בתאבון!

  10. אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.

  11. כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.

  12. לפרטים ושאלות 6182*