תקציר המתכון: המתכון של ליאת קאדר!!!
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק :-)
פירחונים: לערבב עד ליצירת בצק נעים ולא דביק. אם צריך להוסיף קמח אז להוסיף ולעבד. לפזר מעט קמח על משטח נקי ולרדד לעלה דק.
מילוי: בוחרים תוכנית טיגון (Fry) באיזי קוק. מטגנים את הבשר עם הבצל, כורכום, מלח, שמן, פלפל שחור מקאלף. לקרוץ עיגולים ולמלא במילוי שהכנו. מניחים במרכז מקפלים ומהדקים ואז מצמידים קצוות.
אידוי הפירחונים: למלא כ 3 כוסות מים רותחים בקערה הפנימית, בוחרים תכנית אידוי מכוונים ל 15 דקות, מניחים את פרחי הבצק על כלי האידוי מניחים את כלי האידוי בפנים בוחרים בתכנית האידוי מכוונים ל 15 דקות, וזה מוכן.
למי שרוצה ניתן לטגן.
בחרתי תוכנית טיגון באיזי קוק טיגנתי את הבצלים חתוכים קוביות עד להזהבה בטמפ' של 160מעלות ואז הוספתי פטריות טריות פרוסות , טיגנטי מספר דקות ותיבלתי במלח ופלפל מקאלף. ואז הנחתי מעל את הפרחים. פיזרתי גבעול בצל ירוק קצוץ והגשתי.
הילדים התענגו ❤
בתאבון!
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.לפרטים ושאלות 6182*