לןגן

צלי בשר ותפוחי אדמה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 30/11/2016 | 12:52
צלי בשר ותפוחי אדמה

תקציר המתכון: מעדן ניפלא לכול ימות השבוע

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תפוחי אדמה ובשר

  2. להכין צלי בשר מוכן לאחר בישול פרוס .הבשר הוא צלי כתף מספר 5 .

  3. לטגן 3 בצלים חתוכים לשרוכים עם 1/4 כוס שמן עד זהוב להוסיף תפוחי אדמה חצויה וחתוכה ל4 להמשיך לטגן עם מיכסה סגור ל10דקות להוסיף את פרוסות בשר למלות 2 כוסות מים או ציר בשר להרתיח ולתבל מלח 1/4 כפית פלפל שחור גרוס כף מרק בצל כפית כרכום להמשיך לבשל עד שגמר הנוזלים שהתפוחי אדמה מבושלת הייטב ....להגיש בהצלחה אורה...