תקציר המתכון: מעדן ניפלא לכול ימות השבוע
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
תפוחי אדמה ובשר
להכין צלי בשר מוכן לאחר בישול פרוס .הבשר הוא צלי כתף מספר 5 .
לטגן 3 בצלים חתוכים לשרוכים עם 1/4 כוס שמן עד זהוב להוסיף תפוחי אדמה חצויה וחתוכה ל4 להמשיך לטגן עם מיכסה סגור ל10דקות להוסיף את פרוסות בשר למלות 2 כוסות מים או ציר בשר להרתיח ולתבל מלח 1/4 כפית פלפל שחור גרוס כף מרק בצל כפית כרכום להמשיך לבשל עד שגמר הנוזלים שהתפוחי אדמה מבושלת הייטב ....להגיש בהצלחה אורה...