לןגן

מפרום חצילים.

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 30/11/2016 | 06:18
מפרום חצילים.

תקציר המתכון: מפרום חצילים ברוטב עגבניות ללקק את האצבעות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל חומרי הקציצות ולשים במקרר לחצי שעה..

  2. לפרוס את החצילים לעיגולים וכל עיגול לחתוך לא עד הסוך כמו לכריך..

  3. להמליח את החצילים ולהניח במסננת לשעה להגרת נוזלים..

  4. לייבש טוב..

  5. לעשות קציצות שטוחות ולמלא את החצילים..

  6. בקערה אחת לשים קמח.

  7. בקערה שניה 2 ביצים עם כף רסק..

  8. לטבול את החצילים בקמח ואחר כך בביצה ולטגן בשמן חם...להוציא לניר סופג..

  9. בסיר רחב להזהיב בצל קצוץ במעט שמן להוסיף את שיני השום ולהזהיב...להוסיך את רצועות הפלפל ולהזהיב טוב..להוסיך עגבניות רסק עגבניות עלי סלרי תבלינים לכסות במים ולבשל רבע שעה...להוסיך את החצילים ולבשל על להבה נמוכה 30 דקות...לתקן טעמים אם חסר נוזלים להוסיף.