קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
בקערה -סולת עם מלח ולהוסיף מים ללוש מעט..ולהוסיף שוב. להגיע למרקם כמעין בצק. לתת מנוחה קצרה .
ליצור קציצות קטנות מהבשר טחון .
להרטיב ידיים לקחת כדור קטן מבצק הסולת ,לשטח אותו על כף היד, דק ככל האפשר..ולשיםבמרכז את הכדור בשר. לעטוף ולסגור קצוות.
(את הקובות להכניס לסיר המרק.)
בסיר לחמם מעט שמן
לשים בצל קצוץ..להזהיב. להוסיף סלק קצוץ דק תבלינים ומים חמים ולהרתיח. לאחר כ רבע שעה להכניס את הקובות.
לבשל כ 40-50 דק לבדוק אם צריך להוסיף מים ולתקן טעמים
לקראת סוף הבישול להוסיף מיץ מחצי לימון.תהנו הילה❤
.