לןגן

לאבנה אסלית

מאת: הילה רוזלס, פורסם: 29/11/2016 | 11:31
לאבנה אסלית

תקציר המתכון: כזו לאבנה לא תמצאו באף סופר או מעדניה.. לאבנה אסלית חמצמצה וטעימה במרקם ששווה את התהליך

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה נטרוף ידנית את כל המצרכים.... נסנן במסננת צפופה ונעביר לחיתול ניקשור הדוק הדוק את כל הקצוות שיצאו כל הנוזלים ונתלה מעל הכיור למשך יממה או לילה שלם

  2. נוציא את הלבנה מהחיתול לקופסא נערבב טוב ונשפוך מעל רבע כוס שמן זית ונשמור במקרר... כשנרצה לאכול נפזר מעל זעתר..

  3. קל פשוט וטעים בהצלחה