לןגן

דגים ממולאים

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 28/11/2016 | 06:16
דגים ממולאים

תקציר המתכון: דגים ממולאים בעשבי תיבול ואפויים בתנור

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבקש ממוכר הדגים לנקות את הדגים להוציא את הפנים להשאיר אותם שלמים..לחרוץ פסים באלכסון..

  2. להשרות במים מלח ולימון לחצי שעה לשטוף ולסנן..

  3. מילוי..

  4. לקצץ פטרוזיליה כוסברה פלפל אדום עגבניה 5 שיני שום לערבב טוב...להוסיף מלח שמן זית פלפל שחור כמון פפריקה..

  5. את הדג לעסות טוב עם מלח שמן זית ופפריקה אדומה..

  6. למלא את בטן הדג..

  7. לעטוף עם ניר כסף.

  8. להניח בתבנית עם ניר אפיה..

  9. לפזר בתבנית שיני שום ורבעי בצל עם הקליפה.

  10. להוסיף מעט מים

  11. לאפות 200 מעלות 40 דקות .

  12. להוציא את ניר הכסף לעוד 10 דקות..