לןגן

עוגת ספירלה

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 24/11/2016 | 23:59
עוגת ספירלה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כוס מדידה

  2. תבנית 24

  3. להקציף ביצים שלמות עם כוס וחצי סוכר, להוסיף השמן ומיץ תפוזים ואת הקמח הכל בהדרגה.. עד לאיחוד.

  4. לחלק את התערובת לשתי קערות !

  5. לקערה אחת להוסיף שתי כפות קמח.

  6. היא תהיה עם התערובת הלבנה..

  7. לקערה השניה נוסיף את הקקאו ןמיץ התפוזים היא תהיה התערובת החומה.

  8. לשמן תבנית לשים נייר אפיה...שלא ינזל. למזוג עם כף מהתערובת הלבנה ליצור מעין עיגול ולתוכו נמזוג את התערובת החומה.

  9. ליצור מעין ספירלה.

  10. לאפות בחום 170-180-לבדוק עם קיסם. תהנו❤ הילה