לןגן

דג ברוטב גזר

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 24/11/2016 | 20:58
דג ברוטב גזר

תקציר המתכון: דגים בנוסח מרוקאי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. דג מבושל

  2. אפשר מכול דג זה דג אמנון

  3. להמליח את הדג על גבי מסננת כ15 דקות ..לשטוף ולסננן.

  4. לטגן עם 1/4 כוס שמן כ8 שיני שום חתוכים 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות וכן כ5 גזרים חתוכים לאורך להוסיף חופן כוסברה ולהמשיך לטגן כ10 דקות להוסיף 2 וחצי כוסות מים עד רתיחה ולהוסיף כפית מלח כף הריונית פפריקה אפשר חריפה קורט כרכום כפית מרק עוף פרווה לבשל עד רכות הגזר .בשלב זה להוסיף את הדגים עם כף לכסות מעל את הדגים לפזר עוד 1 כוס כוסברה להנמיך להבה ולבשל כ15 דקות עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב בהצלחה אורה.....