לןגן

עוגת לימון

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 23/11/2016 | 06:58
עוגת לימון

תקציר המתכון: עוגת לימון עסיסית רכה והכי טעימה.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר..

  2. להקציף חלמונים עם כוס סוכר לקצף תפוח להוסיף את השמן בזרם דק ולהקציף ..

  3. להוסיף סוכר וניל אבקת אפיה קמח ומיץ לימון לסירוגין.

  4. לשים שליש קצף בעיסת החלמונים לערבב טוב...את יתר הקצף להוסיף בתנועת קיפול..

  5. לשמן סיר פלא או תבנית.

  6. להוסיף את העיסה.

  7. לאפות ב180 מעלות עד ששיפוד שנעצנו יוצא יבש.

  8. זה בערך 45 דקות.