לןגן

מוקפץ בשרי

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 22/11/2016 | 14:23
מוקפץ בשרי

תקציר המתכון: מנה שמגישים בתילנד נהדרת

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1/2 קילו בשר בקר

  2. ליפרוס בשר דק דק בעזרת סכין חדה שהבשר מעט קפוא יותר קל לחתוך בשר מספר 1 ורד הצלע ...להשרות בכלי חצי כוס צילי 3 כפות שמן שומשום 4 כפות רוטב סיציואן 3 כפות רוטס סויה כף ג'נג'ר מגורד טרי לערבב עם הבשר ולהשאיר לספיגת נוזלים כ1/2 שעה..

  3. לחתוך בצל לרצועות גזר לשרוכים גמבה לשרוכים..

  4. לשים במחבט מתאימה את תכולת הבשר ולערבב להוסיף את הירקות ולערבב לחתוך בצל ירוק ולהוסיף לשפר טעמים ולבדוק עם הבשר מתאים לאכילה הבשר לא אמור להיות רך רך ...לפזר אגוזים מסוכרים ולהגיש בהצלחה אורה...