לןגן

סירות תפוחי אדמה במילוי בשר

מאת: לילך טייב, פורסם: 21/11/2016 | 23:39
סירות תפוחי אדמה במילוי בשר

תקציר המתכון: למי שאוהבת כמוני להשקיע ולפנק, מתכון קל ופשוט ושווה להכנה!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. הכנת המילוי: מערבבים יחד בקערה גדולה את כל מרכיבי המילוי, מעררבים היטב לעיסה אחידה.

  2. קולפים את תפוחי האדמה וחוצים אותם ל-2. בעזרת סכין חדה, בעלת שפיץ חד, מחוררים מהאמצע כלפי חוץ ובצורה מעגלית את פנים תפוח האדמה החצוי, מתקבל מעין חור באמצע בצורה של קערית קטנה, אני קוראת להם סירות.

  3. יוצרים כדורים קטנים מעיסת הבשר ומניחים כל כדור בשר בסירת תפוח-אדמה.

  4. בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים בו את הבצל הפרוס עד להזהבה קלה. מוסיפים תבלינים ורסק עגבניות ומערבבים. מוסיפים מים עד אמצע הסיר ומעררבים שוב.

  5. מניחים בתוך הרוטב שבסיר את הסירות הממולאות בבשר.

  6. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מנמיחים את האש לאש בינונית ומבשלים בין חצי שעה עד 40 דקות, עד אשר התפוחי אדמה מתרככים. מגישים עם אורז לבן.

  7. בהצלחה ותהנו לילך:)