לןגן

סוכריות גומי

מאת: Adi , פורסם: 20/11/2016 | 09:55
סוכריות גומי

תקציר המתכון: הכנת ממתקים בבית-אפשרי וכדאי. הממתקים איכותיים,טריים,ואת מחליטה האם להוסיף צבע וטעם מלאכותי או טבעי.לך גם יש שליטה על הטעמים ,הצורות והצבעים.

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים תבנית שקעים קטנים מסיליקון

  2. שמים ג'לטין עם קורנפלור ומים קרים,מערבבים ומניחים בצד.

  3. שמים מים פושרים,סוכר וגלוקוזה בסיר ומביאים לרתיחה.

  4. ממיסים את תערובת הג'לטין והקורנפלור במיקרוגל.

  5. מוסיפים את התמיסה לתערובת המים הרותחת תוך כדי ערבוב.

  6. מודדים במד חום סוכר טמפרטורה של 103 מעלות ומכבים את האש.

  7. מחלקים את הסירופ הרותח בין שתי קעריות כשלכל אחת מוסיפים טעם וצבע ומערבבים.

  8. יוצקים לתבניות סיליקון וממתינים להתייצבות.

  9. מחלצים מהשקעים,מייבשים בכלי פתוח את הסוכריות בכלי פתוח, ואם רוצים,בוזקים סוכר.