לןגן

כמו בקונדיטוריה. רולדת שמרים. נהדרת מיוחדת

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 19/11/2016 | 20:14
כמו  בקונדיטוריה. רולדת שמרים. נהדרת  מיוחדת

תקציר המתכון: רולדה עם תמרים. אוורירית עם טעם של עוד.רכה נימוחה בפה נישמרת יותר משבועיים. אין מילים רק זוללים ונהנים.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקערה להכניס כל החומרים. למעט השמרים אותם נוסיף תמיד בסוף. ומכסים להתפחה

  2. מחלקים הבצק ל-6 גושים.

  3. מרדדים כל חלק לעלה גדול

  4. מורחים מן המלית וסוגרים לרולדה.

  5. מכסים ומתפיחים

  6. מברישים עם ביצה מקושקשת.

  7. תנור שחומם ל-180 מעלות. להזהבה יפה

  8. להבריש את העוגות בסירופ ברגע שנשלפות מהתנור

  9. להכנת המילוי

  10. על להבה נמוכה להמיס את התמרים ולהוסיף מיץ תפוזים. ותבלינים. לערבב היטב למחית. ולהוריד מהכיריים. ולקרר מעט