תקציר המתכון: רולדה עם תמרים. אוורירית עם טעם של עוד.רכה נימוחה בפה נישמרת יותר משבועיים. אין מילים רק זוללים ונהנים.
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לקערה להכניס כל החומרים. למעט השמרים אותם נוסיף תמיד בסוף. ומכסים להתפחה
מחלקים הבצק ל-6 גושים.
מרדדים כל חלק לעלה גדול
מורחים מן המלית וסוגרים לרולדה.
מכסים ומתפיחים
מברישים עם ביצה מקושקשת.
תנור שחומם ל-180 מעלות. להזהבה יפה
להבריש את העוגות בסירופ ברגע שנשלפות מהתנור
להכנת המילוי
על להבה נמוכה להמיס את התמרים ולהוסיף מיץ תפוזים. ותבלינים. לערבב היטב למחית. ולהוריד מהכיריים. ולקרר מעט