לןגן

גובדרי מאפה עם בשר

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 19/11/2016 | 17:16
גובדרי מאפה עם בשר

תקציר המתכון: גובדרי מאפה גיאורגי ממולא בבשר רך וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את החומרים מלבד המלח .

  2. את המים להוסיף לאט כמה שהקמח סופח .

  3. כשמתגבש לבצק להוסיך מלח..

  4. ללוש 10 דקות..

  5. להוציא למשטח עבודה וללוש עוד קצת עם הידיים..

  6. לכדרר לכדור לשמן טיפה להניח בקערה לכסות עם נילון ומגבת מעל..

  7. התפחה עד הכפלת הנפח..

  8. להוריד אויר ועוד התפחה..

  9. לחלק ל4 כדורים שווים..

  10. לתת מנוחה 10 דקות..

  11. לרדד לעיגול למלא בבבשר לסגור לעיגול ולהניח על משטח מקומח..

  12. לחמם תנור על 180 מעלות..

  13. ולאפות בערך חצי שעה או עד הזהבה..

  14. להוציא לרשת לצינון