לןגן

קציצות קוסקוס - מתכון של אימא שלי המדהימה והאלופה

מאת: אמבר פודלובסקי, פורסם: 19/11/2016 | 12:07

תקציר המתכון: אין קציצות כאלה ! הכל עושים באהבה ❤

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ את כל הירקות בקוצץ ירקות לקטן אבל לא למרקם משחתי.

  2. מפזרים מעט מלח

  3. שמים במסננת לסינון המים כרבע שעה.

  4. סוחטים את הירקות.

  5. בקערה גדולה מערבבים את הביצים, פפריקה, כורכום, אגוז מוסקט.

  6. מוסיפים את הירקות ואת הלחם.

  7. את הלחם יש להשרות במים כמה שניות.

  8. משאירים על השיש את כל התערובת ל - 10 דקות לנוח.

  9. מטגנים בשמן חם ללא ביצים וללא קמח.

  10. שהשמן יהיה בגובה של חצי קציצה.

  11. מקפיאים

  12. ומוציאים כל פעם את הכמות הרצויה.