לןגן

עוף ירושלמי... ) תפו"א ירושלמי

מאת: Anat Aba Eylon, פורסם: 18/11/2016 | 18:30

תקציר המתכון: לאוהבי תפו"א ירושלמי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. סיר עמיד לתנור

  2. מטגנים את הכרעים בשמן זית.... מוצאים.

  3. מטגנים תפו"א... ומוצאים

  4. מטגנים בצל לשקיפות

  5. מוסיפים שום.

  6. כשכל מטוגן יפה נניח על הבצל את העוף ותפוחי האדמה. נתבל בערך חצי כף מכל תבלין. תלוי בכמות.

  7. נמלא חצי מהסיר במים.

  8. ונוסיף את העגבניות המגורדות...

  9. צריך להיות 3/4 ספר עם נוזלים.

  10. נבשל 20 דק על הגז אש נמוכה.

  11. ואעביר לעוד שעה וחצי בערך בתנור. פצצה עם אורז.