לןגן

קוגל תפוח אדמה ירושלמי מוצלח.

מאת: נעמי שושן, פורסם: 17/11/2016 | 20:05
קוגל תפוח אדמה ירושלמי מוצלח.

תקציר המתכון: טעים , קל להכנה . מומלץ מאוד . מתכון שאני מכינה כל הזמן...

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל החומרים בקערה, ושופכים לתוך 2 תבניות אנגליש קייק משומנות.

  2. אופים בתנור בחום 180 מעלות כ 45 דק', או עד שהקוגל מקבל גוון זהוב נוטה לחום.