לןגן

מרק תירס

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 17/11/2016 | 00:23
מרק תירס

תקציר המתכון: ליום קריר והוא יותר מיאמי יאמי :)

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מצרכים: 1 קופסאת תירס, 2 כפות מרק עוף, 2 כפות רוטב צ'ילי, כף סוכר, 2 חלבונים, מלח ופלפל לפי הטעם להרתיח ליטר מים להכניס את קופסאת התירס עם המים שבקופסא כאשר רותח להוציא חצי מכמות התירס ולטחון בבלנדר להוסיף את התבלינים ואת חצי מכמות התירס הטחון להעביר דרך מסננת את חלבוני הביצה שיהיה כמו נטיפים בתוך המרק