לןגן

זנב פרה ופטריות

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 17/11/2016 | 00:08
זנב פרה ופטריות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בשמן זית מכל הצדדים את הזנב להוסיף 5 שיני שום כתוש להמשיך לטגן ביחד להוסיף מים בגובה התבשיל ולתבל מלח, פלפל שחור גרוס, רבע כורכום מעט קינמון, מעט אגוז מוסקאט, חצי כפית כמון לבשל על אש בינונית סיר מכוסה 3 שעות שהבשר יתרכך לקראת סוף הבישול להוסיף קופסא של פטריות ולהמשיך לבשל עוד חצי שעה עד שהנוזל מסתיים