לןגן

פשטידת בשר ותפוחי אדמה

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 17/11/2016 | 00:00
פשטידת בשר ותפוחי אדמה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לתבנית אינגליש קייק אחת :

  2. לבשל 2 תפוחי אדמה במים כאשר מתרכך למעוך לפירה להוסיף ביצה רבע כפית כורכום, רבע כפית פלפל שחור, כפית מלח, פטרוזיליה קצוצה, לערבב טוב ביחד במחבת לטגן בצל להוסיף 250 גרם בשר טחון לתבל פלפל שחור , מלח, כפית מרק עוף, רבע כפית כורכום שהבשר משנה את הצבע להוריד מהגז בתבנית לשים חלק מהעיסה של הפירה ועליו את הבשר טחון המטוגן ומעל עוד שכבה של פירה להכניס לתנור ולאפות בחום 180 מעלות עד שמשחים בתאבון