לןגן

כרוב ממולא בשר

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 16/11/2016 | 15:11
כרוב ממולא בשר

תקציר המתכון: מנה מנצחת שעולה על כול דמיון

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כרוב ממולא עם בשר

  2. בשר טחון חצי קילו להוסיף 1 בצל מטוגן כוס פיטרוזליה חצי כוס שמיר קצוץ מיץ סחוט מלימון אחד קופסת רסק עגבניות קטן כף סוכר כפית פפריקה כפית מלח לגרד מעט אגוז מוסקט כפית מרק עוף רבע כפית פלפל שחור לערבב היטב ולהוסיף 2 כוסות אורז מבושל שהיתבשל חצי בישול לערבב ...

  3. בישול האורז 2 כוסות אורז 2 וחצי כוסות מים 2 כפות שמן לצנן ולהוסיף לעיסת הבשר

  4. לשים 1 כרוב שלם עטוף בנילון ניצמד למקפיא ללילה שיטה מצוינת ...אפשר להרתיח בסיר את הכרוב בשלמותו אחרי שעקרנו את הליבה הקשה גם זו אפשרות....ואפשר בשקית למיקרוגל ...

  5. לצנן את העלים למלות מילוי ולקפל משני צדדים ולגלגל מהודק ...

  6. לסדר בסיר את אצבעות הכרוב צמוד שהסוגר כלפי מטה...

  7. לקחת קערה לערבב בפנים מעט מלח 5 כפות שמן כפית פפריקה כף סוכר מיץ מלימון 2 כפות רכז רימונים למי שאין אפשר 2 כפות סילן פלפל שחור 1 קופסת רסק עגבניות קטן, 2 כוסות מים לערבב ולישפוך על עלי הכרוב המוכנים בסיר לבישול לשים צלחת מישקל מעל ולכסות במיכסה ל30 דקות על להבה נמוכה להוריד מיכסה ואז הצלחת ולהמשיך לבשל עד גמר הנוזלים בהצלחה אורה....