לןגן

עוף ותפוחי אדמה מכסיקני

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 15/11/2016 | 10:11
עוף ותפוחי אדמה מכסיקני

תקציר המתכון: מנה שמלקקים אצבעות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוף ותפוחי אדמה מיכסיקני

  2. לישטוף היטב את תפוחי האדמה הקטנים עם קליפה בערך 12 יחידות להניח בסיר ולישלוק אותם 20 דקות להניח בצד..

  3. לקחת כ4 חלקי עוף לישלוק גם אותם בניפרד כ20 דקות..

  4. לטגן 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות עם 4 כפות שמן ולהזהיב להוסיף את חלקי העוף ולהמשיך לטגן עד שזה מזהיב להוסיף את התפוחי האדמה לערבב קלות להוסיף 1 וחצי כוסות מים לתת רתיחה ולתבל כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור גרוס כפית מרק בצל כפית.פפריקה קורט כרכום ולהנמיך להבה לכסות את הסיר עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב ולהגיש בהצלחה אורה.....