לןגן

פשטידת אטריות וגבינה מוצלחת !

מאת: נעמי שושן, פורסם: 14/11/2016 | 20:37
פשטידת אטריות וגבינה מוצלחת !

תקציר המתכון: מתכון טעים במיוחד !

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל, לתוך קערה נערבב את האטריות המבושלות ואת כל שאר החומרים.

  2. לשטח בתבנית אינגליש קיק , לשמן מעט את התבנית. ולפזר מעל התערובת גבינה צהובה(לא חובה)

  3. לאפות עד להזהבה בערך 40 דקות .