לןגן

סחלב

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 13/11/2016 | 17:55
סחלב

תקציר המתכון: לערב קריר כדאי להגיש סחלב חם עם קינמון או ואגוזים קצוצים או עם קוקוסאו עם קקאו או שוקולד מגורר

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר לשים ליטר חלב פחות כוס לשים גם שמנת מתוקה לערבב ולבשל על אש קטנה תוך כדי עירבוב

  2. בינתיים לקערה לשים את כוס החלב עם 8 כפות קורנפלור והמי ורדים ולערבב היטב

  3. וכשהחלב מתחיל לרתוח להוסיף את ה קורנפלור שהמסנו בחלב ולערבב

  4. היטב 2 דקות בלבד

  5. לצקת לכוסות ולקשט בשוקולד מגורר וקקאו

  6. או באבקת קינמון

  7. ומעל שקדים ואגוזים קצוצים

  8. או בקוקוס

  9. למזוג לכוס קצת סחלב לשים קרמבו שלם ולמלא בסחלב טעייייים