תקציר המתכון: אורז אוד טעים עם תפוחי אדמה ובצל בתחתית ובתוספת של כוסברה (לא חובה)
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
שמים בקערה את האורז
שוטפים ומשרים עם כפית מלח לחמש דקות מסננים ושוטפים
שמים בסיר את האורז עם חצי כפית מלח ממלאים את הסיר במים ומבשלים 5 דקות לערבב מידי פעם שלא ידבק לסיר
לסנן להוסיף את הכוסברה הקצוצה ובעזרת כפות הידיים לערבב מלמטה כלפי מעלה
בסיר שמים 1/4 כוס שמן ומחממים מוסיפים את ה כורכום מערבבים מוסיפים 1 כוס מים רותחים 1/4 כפית מלח מערבבים
מעבירים מחצית מהנוזלים לקערה ועל מה שנותר בסיר מניחים את תפוחי האדמה על זה את הבצל והאורז
יוצרים בעזרת כף 3 חורים בתוך האורז ומוסיפים את יתרת הנוזלים שהשארנו בקערה ומבשלים בהתחלה 3 דקות על להבה בינונית ואז מורידים ללהבה קטנה ל-20 דקות
לטעום לפני שסוגרים את הגז