לןגן

תחתיות ארטישוק במילוי בשר

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 11/11/2016 | 09:28
תחתיות ארטישוק במילוי בשר

תקציר המתכון: תחתיות ארטישוק במילוי בשר על מצע פיטריות בטעם לימוני.. מנה טעימה ברמות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל חומרי הבשר ולשים לחצי שעה במקרר..

  2. לתחתיות המופשרות לסחוט לימון וקצת מים ל10 דקות לסנן..

  3. למלא את ראשי הארטישוק בבשר. להדק טוב לראשים.

  4. מי שרוצה אז לטבול בקמח ובביצה עם כף רסק ולטגן את הראשים.

  5. (אני לא טיגנתי).

  6. בסיר רחב להזהיב בצל להוסיף שום ולערבב.

  7. להוסיף פלפל אדום והסלרי ולהמשיך להזהיב..

  8. להוסיף פיטריות ואת התבלינים לכסות במים לבשל 20 דקות..

  9. להוסיף את הארטישוק.

  10. לנענע את הסיר ולהשקות עם כף מהרוטב את ראשי הארטישוק.

  11. לתקן טעמים ולבשל 50 דקות על להבה נמוכה