לןגן

רולדת פררו רושה במילוי קרם פרלינה, בציפוי גנאש שוקולד מריר ושברי אגוזי לוז

מאת: אמבר פודלובסקי, פורסם: 08/11/2016 | 23:28
רולדת פררו רושה במילוי קרם פרלינה,  בציפוי גנאש שוקולד מריר ושברי אגוזי לוז

תקציר המתכון: ללקק את האצבעות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

מצרכים למילוי

מצרכים לרולדה

ציפוי לעוגה

אופן הכנה

  1. הכנת העוגה: מחממים תנור ל190 מעלות

  2. מכינים תבנית שטוחה לתנור, מניחים נייר אפייה ומשמנים את התבנית

  3. מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים עם הסוכר במהירות גבוהה במיקסר עד לקבלת קצף נוקשה.

  4. מוסיפים את החלמונים בתנועות קיפול אל החלבונים (בעדינות).

  5. מנפים פנימה את הקמח והקקאו ומקפלים בעדינות.

  6. משטחים את הבלילה בתבנית, ואופים ב190 מעלות, 10 דקות, להשגיח על זה טוב כדי שלא יתקשה.

  7. בינתיים נכין את הקרם:

  8. מקציפים במיקסר שמנת מתוקה+ פודינג+3 כפות ממרח פרלינה\נוגט\לואקר אגוזים+ 2 כפות סוכר.

  9. כאשר הרולדה מוכנה, ממתינים דקה שטיפה תתקרר, מניחים עליה מגבת, ומגלגלים בעדינות את הרולדה. משאירים אותה ככה עד לקירור, על מנת שהעוגה תתפוס את הצורה.

  10. כאשר הרולדה מתקררת, נפתח אותה, נמרח את הקרם (להשאיר בערך שליש מהקרם לזילוף מלמעלה) ונגלגל אותה שוב לצורת הרולדה.

  11. ציפוי השוקולד: נמיס שמנת מתוקה+שוקולד , נוסיף שברי אגוזי לוז (לא חובה) ונצפה את העוגה.

  12. נזלף מעל את שארית הקרם, ונקשט בפררו רושה.

  13. בהצלחה ובתאבון