קציצות בשר מטוגנות
מאת: נאוה מלכה, פורסם: 07/11/2016 | 20:20
תקציר המתכון:
קציצות רכות וטעימות
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי קילו בשר טחון..
-
בצל מגורד.
-
תפוח אדמה מגורד.
-
עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים.
-
חצי כוס פירורי לחם.
-
2 ביצים..
-
מלח.
-
פלפל שחור.
-
אבקת מרק עוף.
-
בהרט.
אופן הכנה
-
לערבב את כל החומרים.
-
לחמם שמן ליצור קציצות ולטגן..
-
להוציא לניר סופג