לןגן

קובנה הישר מתימן (:

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 05/11/2016 | 14:24
קובנה הישר מתימן (:

תקציר המתכון: קובנה גבוהה וללוא התעסקיות יותר מידי קלה ועם טריק קטן.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר לשים את הקמח והכף שמרים ולערבב לאחר מכן להוסיף את הסוכר המלח והביצה ולערבב את ה3 כוסות מים הפושרים ולערבל עם וו לישה ולבסוף לקחת כוס מים רותחים ולשפוך לאט לאט ולערבל ..הבצק צריך להיות טיפה נוזלי ורך..ואז לכסות לשעה..ושוב להוריד נפח ולהתפיח לשעה..לאחר מכן לקחת 100 גרם מחמאה להמיס על הגז בסיר הגחנון ולשפוך את הבצק מעל עם ידיים רטובות לסגור את הסיר ועל אש נמוכה לבשל את הקובנה 20 דקות ..ואז לכבות להכניס בשעה שאתם רוצים לתנור למשך לילה שלם ל12 שעות .

  2. בהצלחה💝