לןגן

לחמניות ממולאות בטונה

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 05/11/2016 | 11:33
לחמניות ממולאות בטונה

תקציר המתכון: לחמניות ממולאות בטונה ביצים והרבה בצל.. טעימות בטירוף

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את כל חומרי הבצק מלבד המלח את המים להוסיף לאט כמה שהקמח סופח.

  2. כשמתגבש לבצק להוסיף מלח..

  3. ללוש 10 דקות לבצק רך שנדבק לקערה..

  4. להוציא למשטח עבודה ללוש עוד דקה ביד..

  5. לכדרר לכדור לשמן את הכדור ואת הקערה..

  6. לכסות בנילון ..

  7. התפחה עד הכפלת הנפח..

  8. להוריד אויר עוד התפחה של חצי שעה..

  9. לחלק לכדורים למלא..

  10. התפחה של עוד חצי שעה..

  11. למרוח ביצה מעט מים וכפית סוכר..

  12. לפזר שומשום.

  13. תנור שחומם מראש על 180 מעלות עד הזהבה..

  14. מלית .

  15. לערבב את הטונה המסוננת עם בצל מטוגן ביצים וזיתים..