לןגן

סלט פלפלים

מאת: Anat Aba Eylon, פורסם: 04/11/2016 | 15:40
סלט פלפלים

תקציר המתכון: סלט של פעם

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלות את הגמבות ופלפל, בגריל, גז או תנור... מיד להכניס

  2. אותם לשקית ולתת להתקרר. לקלף את הקליפה.

  3. לחתוך את הגמבות ופלפל לקוביות, לכתוש שום.

  4. לסחוט 2 לימונים שמן ומלח... לערבב. ולהמתין בקירור לפחות 4 שעות לאיחוד טעמים.

  5. פצצה.