לןגן

תפוחי אדמה ממולאים בבשר על מצע אפונה

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 04/11/2016 | 09:15
תפוחי אדמה ממולאים בבשר על מצע אפונה

תקציר המתכון: תפוחי אדמה ממולאים בבשר מנה מרשימה לשבת וחג

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את חומרי הקציצות לשים במקרר לחצי שעה.

  2. להזהיב בסיר רחב בצל להוסיף שיני שום

  3. פלפל אדום תבלינים ולערבב..

  4. להוסיף שקית אפןנה ומים לכיסוי לבשל רבע שעה.

  5. את תפוחי האדמה למלא בבשר להניח בסיר משאר הבשר לעשות קציצות ולהוסיף

  6. לבשל עד לריכוך על להבה נמוכה..

  7. לנענע את הסיר מידי פעפ אם חסר נוזלים להוסיף.

  8. לתקן תיבול