לןגן

קציצות בקר ברוטב עדין

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 02/11/2016 | 12:28
קציצות בקר ברוטב עדין

תקציר המתכון: קציצות רכות ונימוחות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קציצות בקר ברוטב עדין

  2. עיסת בשר טחון כ1/2 קילו

  3. לגרד ביפנים 2 שיני שום חופן פיטרוזיליה קצוצה כף סולת 1 ביצה 3 כפות שמן 1/2 כוס מי סודה לתבל מלח פלפל 1/2 כפית תבלין לקציצות ראס דלחנות מעט כמון מעט אגוז מוסקט מגורד לערבב היטב לשים במקרר ל15 דקות ...

  4. רוטב.. כוס וחצי מים לשים בסיר לבישול לרתוח ביחד 1 כפית שום כתוש 4 כפות שמן לתבל מלח 1 כפית פפריקה 1 כפית כמון 1/2 כפית מרק עוף קורט קינמון אם אוהבים אפשר בלי. שזה רותח ליצור קציצות בעזרת ידיים רטובות להניח בתוך הסיר לבישול עד גמר נוזלים בערך 25 דקות לא צריף יותר בהצלחה אורה...