לןגן

רולדות שמרים. כמו בקונדיטוריה נהדרת. 1-11-2016

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 01/11/2016 | 19:00
רולדות שמרים.  כמו בקונדיטוריה   נהדרת. 1-11-2016

תקציר המתכון: רולדה עם תמרים אוורירית. עם טעם של עוד. נישמרת שבועיים. אין מילים רק זוללים ונהנים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מעבירים לקערה כל הרכיבים. למעט השמרים אותם נוסיף תמיד בסוף. ומכסים ומתפיחים.

  2. מחלקים את הבצק ל-5-6- גושים.

  3. מרדדים כל חלק לעלה גדול. על העלה

  4. מורחים מן המלית. מגלגלים לרולדה.

  5. מכסים ומתפיחים. אחר מברישים את הרולדות בביצה מקושקשת.

  6. מחממים תנור ל-180 מעלות. להזהבה יפה.

  7. ברגע שהרולדות יוצאות מהתנור מברישים בסירופ

  8. . .

  9. המילוי

  10. על להבה נמוכה להמיס את התמרים. ולהוסיף מיץ תפוזים ותבלינים לערבב היטב. למחית ולהוריד מהכיריים.

  11. אפשרות למריחת נוטלה. / קקאו קינמון וסוכר מערבבים היטב ומורחים על העלה.