תקציר המתכון: רולדה עם תמרים אוורירית. עם טעם של עוד. נישמרת שבועיים. אין מילים רק זוללים ונהנים
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מעבירים לקערה כל הרכיבים. למעט השמרים אותם נוסיף תמיד בסוף. ומכסים ומתפיחים.
מחלקים את הבצק ל-5-6- גושים.
מרדדים כל חלק לעלה גדול. על העלה
מורחים מן המלית. מגלגלים לרולדה.
מכסים ומתפיחים. אחר מברישים את הרולדות בביצה מקושקשת.
מחממים תנור ל-180 מעלות. להזהבה יפה.
ברגע שהרולדות יוצאות מהתנור מברישים בסירופ
. .
המילוי
על להבה נמוכה להמיס את התמרים. ולהוסיף מיץ תפוזים ותבלינים לערבב היטב. למחית ולהוריד מהכיריים.
אפשרות למריחת נוטלה. / קקאו קינמון וסוכר מערבבים היטב ומורחים על העלה.