לןגן

קובה תקליטים

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 01/11/2016 | 06:48
קובה תקליטים

תקציר המתכון: קובה תקליטים קובה מעדן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הבורגול עם קצת מים....

  2. להשרות את הג'רישה בקערה שניה עם קצת מים..

  3. במשך 10 דקות...לאחד ביניהם להוסיף את הסולת וכף מלח ללוש לבצק נעים .מי שרוצה שתוסיף 100 גרם בשר טחון למעטפת זה קושר ביניהם

  4. את הבשר לערבב עם התבלינים בצל וצנובר..

  5. לקרוץ פיסות למלא בבשר ולשטח..

  6. בסיר להרתיח מים עם קצת מלח וכשרותח להוסיף כמה קובה בזהירות

  7. לבשל בערך 12 דקות...כשצפים להוציא ולסנן..

  8. מעדן..