לןגן

מאפינס ברוקולי נהדרים

מאת: מירי גולני, פורסם: 30/10/2016 | 20:54
מאפינס ברוקולי נהדרים

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר ולרכך את הברוקולי כ- 3 דקות במיקרוגל.

  2. מאחר והכנתי כמאפינס, חתכתי את הברוקולי לחתיכות קטנטנות. כשאני מכינה כפשטידה בתבנית חד פעמית בגודל 26, אני חותכת לחתיכות, אך אין צורך לחתוך לחתיכות קטנטנות.

  3. להוסיף לברוקולי החתוך, את שאר המצרכים ולערבב היטב.

  4. לשפוך את התערובת ל- 25 תבניות מאפינס מסיליקון.

  5. לאפות כ- 45 דקות ב- 175 מעלות. לבדוק בשיטת הקיסם.