לןגן

מאפינס ברוקולי פרווה / פשטידה

מאת: מירי גולני, פורסם: 30/10/2016 | 20:22
מאפינס ברוקולי פרווה / פשטידה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הברוקולי כ- 3 דק' במיקרוגל עד שמתרכך.

  2. מאחר והכנתי כמאפינס חתכתי את הברוקולי לחתיכות קטנטנות. כשאני אופה בתבנית חד פעמית מאלומיניום (26) אני חותכת לחתיכות בגודל בינוני, אך אין צורך לחתוך לחתיכות קטנטנות.

  3. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב.

  4. לצקת ל- 22 תבניות מאפינס מסיליקון.

  5. לאפות כ- 30 דק' בחום 175 מעלות... לבדוק בשיטת הקיסם.

  6. כשאני אופה פשטידה אני מפזרת מלמעלה פירורי לחם זה יוצא מאוד יפה.