לןגן

עוגת תפוזים גבוהה וטעימה

מאת: אמבר פודלובסקי, פורסם: 29/10/2016 | 23:55

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף 4 ביצים עם כוס וחצי סוכר 10 דקות לקציפה תפוחה וגבוהה להוסיף בהדרגה שלושת רבעי כוס שמן להוסיף גרידה משני תפוזים כוס מיץ תפוזים סחוט טרי להוסיף שתי כוסות קמח תופח להקציף עד הבלעה לשמן תבנית לשפוך את הבלילה ולאפות כ 40 דקות בחום 160 😘מתכון מהרשת עשיתי כמות וחצי הכל בכוס חד פעמי חמה