לןגן

בעבע עירקי

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 29/10/2016 | 21:59
בעבע עירקי

תקציר המתכון: בעבע במילוי תמרים וקינמון.. בצק פצצה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את השמרים עם הקמח..

  2. להוסיף את יתר המרכיבים..

  3. את המים הפושרים להוסיף לאט כמה שהקמח סופח...כשמתגבש לבצק להוסיף מלח..

  4. ללוש 10 דקות..

  5. להוציא למשטח עבודה לכדרר כדור לשמן לכסות בנילון ומגבת מעל..

  6. התפחה עד הכפלת הנפח בערך שעה..

  7. להוריד אויר עוד התפחה של חצי שעה.

  8. לקרוץ פיסות בצק בגודל של כדור פינג פונג..

  9. לשים תמרים ..לרדד לעיגול..

  10. עם המזלג לדקור את הכדור..

  11. למרוח ביצה לפזר שומשום..

  12. 180 מעלות 15 דקות או עד הזהבה..

  13. מילוי..

  14. את התמרים לרכך במיקרוגל במשך דקה להוסיף קנמון ושמן..

  15. לערבב טוב..

  16. לעשות כדורים קטנים