לןגן

רולדה מבצק ספידי

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 28/10/2016 | 22:11
רולדה מבצק ספידי

תקציר המתכון: רולדה במילוי פיטריות בצק טעים וקל מאוד להכנה ללא התפחה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל חומרי הבצק לבצק נוח..

  2. אין צורך להתפיח..

  3. להזהיב בצלים להוסיף את הפיטריות הקצוצות והתבלינים...לקרר..

  4. אפשרי לרדד לקרוץ עיגוליםנלמלא..ולסגור לסמבוסק..

  5. אפשרי רולדה..

  6. למרוח ביצה שומשום....

  7. 180 מעלות תנור שחומם מראש עד הזהבה..