לןגן

לחמניות בריאות. גם לחולי ציליאק נהדרות. תאריך 28/10/2016

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 28/10/2016 | 14:53
לחמניות בריאות. גם לחולי ציליאק  נהדרות. תאריך 28/10/2016

תקציר המתכון: הלחמניות נחטפות הם אווריריות וטעימות אין פשרות מאד טעימות. אם בכלל נישאר.. לחמניה שנישארת למחרת ניתן להרטיב אותה מעט מים.ולהכניס לתנור.

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים. היטב למעט השמרים.

  2. מוסיפים שמרים שערבבנו היטב. וליצוק לבלילה. ולערבב היטב.

  3. להניח את הבלילה מכוסה. בתנור לתפיחה. 40 מעלות. התפיחה .תופחת מעט מאד.

  4. לקחת בכף מהבלילה. ולהניח על תבנית מרופדת. 7 לחמניות.

  5. טובלים מברשת למריחה במעט שמן. ומסדרים מסביב ללחמניות. שיקבלו צורה.

  6. לתנור שחומם ל-180 מעלות -מ-1/4 שעה עד 1/2 שעה. לצבע זהוב לא יותר מדי. לבדוק