לןגן

עוגת שכבות קפה נמס ואגוזים/ תבנית 24

מאת: אתי ממן, פורסם: 28/10/2016 | 14:10
עוגת שכבות קפה נמס ואגוזים/ תבנית 24

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת בצק שמרים - בקערת מיקסר וו לישה מערבבים קמח, שמרים, מוסיפים מחמאה, חלמונים, מים, לקראת סוף הלישה מוסיפים קורט מלח, עוטפים בניילון נצמד, מניחים על השיש חצי שעה.

  2. להכנת מלית - מערבבים קפה נמס עם מים רותחים ומצננים, מקציפים חלבונים עם סוכר עד להתייצבות, מוסיפים קפה נמס.

  3. מחלקים את הבצק לארבעה כדורים שווים, מקמחים נייר אפיה, מרדדים דק כדור בצק לגודל קוטר התבנית, מעבירים לתבנית , מורחים כמות אדיבה מהמלית ומפזרים אגוזים מעל, חוזרים על אותה פעולה עם שאר הכדורים.

  4. אופים 170 מעלות כ 40 דקות, מצננים ומפזרים אבקת סוכר..

  5. מאתי ממן באהבה..