לןגן

קובה חמוסטה

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 28/10/2016 | 09:38
קובה חמוסטה

תקציר המתכון: קובה עם הרבה ירק בטעם חמצמץ

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את הסולת בקערה להוסיף מלח ומים עד לבצק רך ונעים..

  2. את הבשר לערבב עם יתר החומרים..

  3. בסיר עמוק להזהיב בצל להוסיף את שיני השום ולהזהיב להוסיף את כל הירק לערבב טוב..

  4. להוסיף מים כשרותח להוסיף תבלינים לתת להוסיף את הקשואים ולבשל רבע שעה..

  5. לכדרר את הקובה בידיים רטובות ולשים בסיר...לערבב בעדינות עם כף מעץ..

  6. אחרי רתיחה לבשל רבע שעה על להבה גבוהה..