לןגן

גרונות הודו וכנפיים ברוטב מתקתק

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 28/10/2016 | 08:24
גרונות הודו וכנפיים ברוטב מתקתק

תקציר המתכון: מעדן סיר אליפות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל /השום עד שמזהיב להוסיף את הגרונות והכנפיים (את הכנפיים ניקיתי וחתכתי ל 2 )לערבב ולטגן קלות להוסיף את התבלינים והיין ולכסות במים מעל הבשר

  2. לבשל כ 3 שעות עד שהבשר של הגרונות רך