לןגן

דג טונה ובטטה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 27/10/2016 | 20:30
דג טונה ובטטה

תקציר המתכון: דג טונה רך מעדן מלכים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. דג טונה ובטטה

  2. 6 חתיכות דג טונה מושרות בכוס מים וכוס חומץ חצי שעה ..לשטוף הייטב ולסננן. לחמם מחבט לשים 5 כפות שמן חם וליצרוב כול חתיכה מישני צדדים להניח בצד....

  3. 3 בטטות קלופות ופרוסות לא דקות שלא יתפרקו אפשר להוסיף פרוסות תפוחי אדמה לטגן בסיר עם 6 כפות שמן כ8 שיני שום חתוכים או שלמים לא לישרוף להוסיף כוסברה קצוצה לערבב ולהוסיף את הבטטה לשים 2 וחצי כוסות מים לבשל במשך 1/2 שעה לתבל 2 כפות פפריקה אפשר חריפה 1/2 כפית כרכום כפית מלח כף מרק עוף פרווה להוסיף את נתחי הדג לפזר שוב כוסברה ולבשל לעוד 15 דקות לא יותר הדג יוצא עסיסי ולא מיתיבש על להבה נמוכה בהצלחה אורה.....