לןגן

פתיתים איטריות וחזה עוף

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 26/10/2016 | 14:41
פתיתים איטריות וחזה עוף

תקציר המתכון: מנה שהילדים יעופו עליה הכול בסיר אחד

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פתיתים איטריות וחזה עוף

  2. לחתוך חזה עוף לקוביות ולתבל רבע כוס רוטב סיצואון מהבקבוק 4 כפות סויה 4 כפות שמן זית פלפל שחור גרוס להשרות לחצי שעה....

  3. לטגן בצל גדול חתוך עם 5 כפות שמן עד הזהבה להעביר לפינה בסיר להוסיף רבע חבילת איטריות לטגן גם אותם להעביר בפינה בתוך הסיר להוסיף פתיתים כחצי שקית להמשיך לטגן כול הזמן לערבב להוסיף את החזה עוף עם המישרה לערבב הכול יחד לתבל כף מרק בצל כפית מלח חצי כפית כרכום פלפל שחור גרוס רבע כפית לערבב הייטב להוסיף מים רותחים עד כיסוי כול התערובת לבשל על אש נמוכה כ20 דקות לכבות לכסות במגבת מתאימה ל10 דקות ולהגיש בתאבון ובהצלחה אורה....