לןגן

עוף עם כוסברה

מאת: מירי גולני, פורסם: 24/10/2016 | 19:53
עוף עם כוסברה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מזהיבים את הבצל במשך כ- 3/4 שעה, מוסיפים מלח גס, ומזהיבים עד שהבצלים הופכים לחום, מוסיפים את התבלינים

  2. מוסיפים את חלקי העוף וממשיכים להזהיב אותם

  3. מוסיפים את הכוסברה

  4. ניתן להוסיף 7 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

  5. מוסיפים לסיר מים עד גובה מעט מעל העוף ותפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים ויותר עד שהעוף רך ומקבל צבע חום והרוטב נספג בעוף ובכוסברה.