קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מזהיבים את הבצל במשך כ- 3/4 שעה, מוסיפים מלח גס, ומזהיבים עד שהבצלים הופכים לחום, מוסיפים את התבלינים
מוסיפים את חלקי העוף וממשיכים להזהיב אותם
מוסיפים את הכוסברה
ניתן להוסיף 7 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
מוסיפים לסיר מים עד גובה מעט מעל העוף ותפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים ויותר עד שהעוף רך ומקבל צבע חום והרוטב נספג בעוף ובכוסברה.