לןגן

טפיוקה

מאת: שולמית אורלב קרבקי, פורסם: 12/05/2015 | 11:43
טפיוקה

תקציר המתכון:

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים בסיר מים וסוכר מוסיפים את פניני הטפיוקה

  2. מבשלים כ10 דקות ועד שפניני הטפיוקה הופכים שקופים ודביקים

  3. מוסיפים את קרם הקוקס , אפשר להוסיף סוכר לפי הטעם

  4. מצננים

  5. מוסיפים את הפירות הטרופיים

  6. מוזגים לכוסות הגשה ומקשטים